Mekk Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Już za miesiąc, w weekend (19-20 października) 2013 firma Roraima pojawi się na targach Aquazoo w Poznaniu! Dla forumowiczów zaplanowaliśmy wyjątkową ofertę, dlatego gwarantujemy, że na ten weekend do Poznania opłaca się przybyć z każdego zakątka Polski ! Międzynarodowe Targi Poznańskie ul. Głogowska 14, 60-734 Poznań Więcej szczegółów już wkrótce! Pozdrawiam, Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Ciekawie by było jakby i reszta sklepów się tam pojawiła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Carnisana podaje na swojej stronie, że będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Jasne, Carnisana także zaprasza serdecznie! Nie widzę potrzeby otwierania dwóch tematów dla jednej imprezy, dlatego też za zgodą Michała będę tu umieszczał informacje również o naszej ekspozycji:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 W Poznaniu będziecie wyjątkowa i niepowtarzalna okazja zakupu kolekcjonerskich dzbaneczników minimum 25% taniej niż w ofercie sklepu, dla największych pasjonatów siewki N. rigidifolia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Ktoś będzie lub chociaż planuje być? Ja na 70% będę i oczywiście cyknę parę fotek. Edytowane 18 Października 2013 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 ja będę na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Witam To już oficjalnie bo nie było decyzji do tej pory, też tam będę i coś też przywiozę choć zima idzie :-). Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Serdecznie zapraszam na mięsożerne prelekcje o tematyce uprawowej! Dla wygody odbędą się zarówno w sobotę i niedzielę, jutro podam godziny. Mam nadzieję, że będzie do kogo otwierać usta, tematyka jak na takich imprezach - dla początkujących, ale gdyby ktoś chciał, aby zatrzymać się nad czymś szczególniej to czekam na info:) Na tych Targach będziemy chcieli wyjść z dobrą ofertą dla początkujących, ale oczywiście nie tylko - z ciekawostek już wiem, że będą m.in. D.m. 'Crocodile' i 'Belzebub', N. angasanensis, D. cistiflora Mouve Flower i pewnie sporo innych. Wszystkich gatunków jak zwykle nie zabieramy, w razie konkretnych potrzeb - proszę o kontakt. No i w końcu - warto wpaść, bo będzie w czym wybierać Trzy stoiska na stosunkowo niewielkich targach, to już praktycznie utworzenie na dwa dni mięsożernej stolicy Polski!) EDIT - znamy już teraz godziny prelekcji! Sobota 15:15-16:00, niedziela 15:30-16:30. Raz jeszcze serdecznie zapraszam! Edytowane 16 Października 2013 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Aaa lipa. Miałem się w sobotę zjawić, ale dziś okazało się, że nie będzie to możliwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Ja będę na jakieś 90% ale przyjade w niedziele dopiero. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Ja zobaczę o której się przebije przez linie kas bo będę już o 10:00 w niedzielę na wejściu Edytowane 16 Października 2013 przez Painkiler1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Ja również przyjadę: w sobotę jakoś po godzinie 12 i na pewno strzelę trochę zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Już po Aquazoo 2013! Targi zakończyły się dla nas oczywiście sukcesem, a nasza ekspozycja została nagrodzona przez organizatorów : ) Dla tych, którzy nie byli, drobna rekompensata w postaci kilku fotek, które niestety nie odzwierciedlają ani trochę tego, co było w rzeczywistości Pozdrawiam, Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Gdzie dzbanki ja się pytam ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi