karaluch Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Miota nim jak szatan Niezły filmik. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Ale ich w jest w pułapce lividy, wiją się, jak dzikie węże. Ciekawy filmik, dobra robota, dzięki za wrzucenie w temat. Edytowane 13 Marca 2014 przez Arturr0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) U. livida żarłoczna . Aż strach się bać, będę się obchodzić ze swoją z pewną dozą ostrożności Fajnie, że wrzucasz nam takie fajne filmiki Edytowane 13 Marca 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Nie każdy ma możliwość oglądania w takim powiększeniu. Fajnie że udostępniłeś ciekawe ujęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Cieszę się, że się podoba Dzięki za miłe słowa. Za jakiś czas wezmę pewnie jeszcze pod "lupę" U. subulata i U. prehensilis. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Hej, kolejne zdjęcia: U. subulata włoski czuciowe widoczne na środku zdjęcia: U. prehensilis i widok z tyłu: Nasiona U. subulata Do poprzedniego filmiku dołączyłem jeszcze U. subulata teraz filmik dostępny pod tym linkiem: Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Radek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Wow, niesamowite zdjecia Ciekawe jakby to wszystko wygladalo pod mikroskopem stereoskopowym Czekam jeszcze na wloski rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Ten nicień czy co to tam zostało złapane przez U. subulata przypomina mi ten filmik "Naku*iam węgorza". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Zdjęcia super, szacuneczek za poświęcony czas, ja mam dostęp do całkiem dobrego sprzętu u sióstr z archeo (tj. Pracowni Paleoekologii i Archeobotaniki w mojej Katedrze), ale czasu i zacięcia bym nie znalazł aby się tak poświęcać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Wciąż czekamy na włoski rosiczek Bombowe zdjęcia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Dzięki Zdjęcia super, szacuneczek za poświęcony czas, ja mam dostęp do całkiem dobrego sprzętu u sióstr z archeo (tj. Pracowni Paleoekologii i Archeobotaniki w mojej Katedrze), ale czasu i zacięcia bym nie znalazł aby się tak poświęcać No jak Ty się opiekujesz tyloma roślinami to się nie dziwię, że nie masz czasu Wciąż czekamy na włoski rosiczek Chyba się od tego nie wymigam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi