Szymon_ro Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 A czy rozpraszasz światło czy stawiasz je po prostu na parapecie na bezpośrednim słońcu . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Na parapecie rośliny nie stoją na bezpośrednim słońcu (o ile nie otworzysz okna). Światło jest filtrowane, rozpraszane przez szybę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Witam po roku w moim dzbanecznikowym temacie Zdjęcia starałem się robić wraz z etykietą - jeśli jakaś będzie nieodczytywalna to piszcie Niestety przez ostatnie 4 miesiące trochę je zaniedbałem (przeprowadziłem się do nowego domu bez roślin) i nie wyglądają tak pięknie jak mógłby wyglądać... Na szczęście rośliny już sprowadziłem i ich kondycja bardzo się poprawiła Tradycyjnie, zdjęcie bokiem: I całość pierwszej części Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Cudowna kolekcja ^^ Dzbanki bardzo ładnie się prezentują! Nie wiedziałem, że aż tyle gatunków radzi sobie dobrze w warunkach parapetowych ! Najciekawszym dla mnie jest ten ostatni (x mira) przypomina mi mała wysepkę z dwoma palmami i rozbitkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Ty chyba sobie jaja robisz ze mnie, że takiego aristo na parapecie wyhodowałeś! Ładna brocchinia, to ode mnie? xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Ty chyba sobie jaja robisz ze mnie, że takiego aristo na parapecie wyhodowałeś! Ładna brocchinia, to ode mnie? xD Ta duuuuża to B. reducta od Cefalotusa, a ta od Ciebie zakwitła, zakończyła swój żywot i wydała na świat potomstwo, które rośnie w tej samej doniczce co reducta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 kurde kozacko to wszystko wygląda! dobry skill! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Mega kolekcja:) Śliczne te dzbanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi