chroman91 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Ta helka to H.minor? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Tak ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Tak ;] Ładna jest Niech przyjdzie tylko nasze prawdziwe wiosenne słońce to powinna nabrać czerwonych kolorów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 24 Maja 2014 Autor Share Napisano 24 Maja 2014 Rekordowy, 22cm dzbanek N. 'Miranda' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Niezły ten dzban Chyba muszę o swojego dzbanecznika bardziej zadbać..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Z racji dłuższego wyjazdu ostatnimi czasy, wyniosłem pod koniec lipca większość dzbaneczników na zewnątrz. Kilka dzbanków uschło, ale sporo z nich zostało Bloody mary została na oknie i trochę ją przesuszyli - ale odbiła świeżymi liśćmi Za to rosiczki na południowym oknie idą pełnią mocy Siewki D. peltata I kompozycja w kuli na zachodnim oknie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Zasłoniłbyś tą doniczkę w kuli Kiedy dzbanki wniesiesz do domu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Kompozycja w kuli mega! Zainspirowałeś mnie Mam w domu wolną kulę i chyba muszę coś wykombinować. Mógłbyś opisać jej wykonanie dokładnie? Jaką mieszankę użyłeś ? Jak z doniczkami pod powierzchnią? (Chyba że zakładałeś już temat dotyczący tego, a ja nie zauważyłem to sorry za offtop) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Dzbanki kiedy wniosę to nie wiem, jak temp w nocy będzie spadać do 2-3 stopni to na pewno, ale do tego czasu się jeszcze zobaczy. Kompozycja w kuli jest bardzo prosta Do połowy nasypany jest keramzyt drobnej frakcji 3-6mm, na wierzchu jest 3-4cm warstwa torfu, a na środku wsadzona jest do góry nogami doniczka 5,5cm, aby mieć którędy podlewać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Dzięki za info Jak będziesz miał możliwość to podrzuć jakieś zdjęcia jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Jutro fotkę zrobię z rana od boku, wtedy myślę wszystko będzie jasne Jest i fotka: Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Painkiler1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Wielkie dzięki, myślałem że masz tą kulę większych rozmiarów Muszę teraz pokombinować coś ze swoją A powiedz mi jeszcze, jak sprawa związana z pleśnią ? Pojawia Ci się coś czy trzymasz ją w miejscu przewiewnym Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Crespo69 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Z początku pojawiała się, ale pryskanie co jakiś czas topsinem skutecznie ją unieszkodliwia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Kilka nowych fotek: D. regia i jej ofiara Rosiczki odżywają po usmażeniu ich na zewnątrz Mucholec Siewki peltaty Edytowane 7 Września 2014 przez Painkiler1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Nie spodziewałem się, że longifolia w niskiej wilgotności na parapecie też będzie kwitła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi