Marrom Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Przyszłoroczna wystawa EEE 2014 odbędzie się w "Padova's Botanical Garden" (Włochy) w dniach 5 do 7 września 2014r. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Ktoś zamierza się wybrać? Bo jeśli nic nie będę miał innego w planach, na pewno pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Człowiek napisał: Ktoś zamierza się wybrać? Bo jeśli nic nie będę miał innego w planach, na pewno pojadę Czym planujesz jechać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiczkoholik Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Ja będe na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Raczej samolotem, chyba, że znowu pojadę na rowerze Ale trochę szkoda mi czasu w tym roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Przyda się odświeżenie tematu, bo wystawa coraz bliżej Ja bardzo chciałem jechać , ale niestety 8 września mam egzamin z patomorfologii Ktoś jeszcze wybiera się może? Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 To ja dorzucę: -profil na facebooku imprezy: https://www.facebook.com/Carnivorousplantexchangeeurope - "garść" przydatnych informacji: http://www.aipcnet.it/aipcjoomla/index.php...cal-garden.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi