Mateo Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich , jako iż zimowanie muchołówek mi jakoś " nie idzie " ( zawsze rośliny podczas niego giną ) chciałbym się zapytać czy istnieje niezimujący kultywar/odmiana muchołówki amerykańskiej ( bo np. drosera filiformis ma taki kultywar " florida all red " to czy muchołówka też ma takowy ? ) ? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Wydaje mi się, że nie zimuje się D.M. 'cudo'. P.S. kultywar nie kultywator Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Z tego co wiem wszystkie muchołówki się zimuje, ponieważ jest to jeden gatunek. Może tylko niektóre w nieco delikatniejszych warunkach, ale tylko dlatego że są wrażliwsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi