Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 ............czy ktoś kiedyś używał tego środka Humvit EKO uniwersalny???? potrzebuje bardzo wiedzięć NPK (na stronie producenta nie ma). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 w Carrefourze widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 ...hm ,hm fajnie... olbrzym to inaczej... potrzebuje coś na kwitnięcie bardzo bardzo naturalne BIO (oprócz ASTVIT) z małom ilością N ,dużą P,średnią K. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 nie znam się na nawozach, bardziej chyba na wyszukiwaniu rzeczy na googlach znalazłem coś co Ci się może przyda, ten Humvit też tam jest : http://dutch-passion.info/2012/09/29/nawoz...lekcja-leniwca/ Pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Szacun Nwankwo ale to forum i Leniwca to ja znam ...(jak wiele innych roślinych forach) jak ktoś tam by był w ogrodniczym i zobaczył ten to Humovit Eko uniwersalny to niech sprawdzi na tyle butelki instrukcje ile ma to NPK (ponoć 3,4,4) no na stronie producenta nie ma.Dzieki..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Nie 3,3,4 a 0,3-0,3-0,4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 o...Painkiler1 ciekawe a skąd masz te wytyczne(żródło) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 0,03-0,03 i 0,04% N-P-K, mam tę butelkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 0,03-0,03 i 0,04% N-P-K Łukash skoncentruj się bo dzisiaj wolna sobota (ha,ha) jesteś tego pewien że fosfor P ma 0,03 to nie bład? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 znalazłem w necie obrazek: http://blog-ogrodniczy.pl/wp-content/uploa...-humvit-eko.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 specjalnie sprawdziłem i jak widać to nie był błąd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi