Alberciarz Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Podajemy do wiadomości Forumowiczów, że tegoroczna tradycyjna wystawa w warszawskim Ogrodzie Botanicznym przy Alejach Ujazdowskich odbędzie się w dniach 17-18 maja. Myślcie zatem ciepło o wiośnie, rezerwujcie terminy i powiadomcie znajomych:) Pozdrawiam gorąco! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Można jedynie dodać jak co roku: kto będzie z forum, niech się na wystawie ujawnia, a nie szpieguje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 jako,ze nigdy nie bylem na tej wystawie ani w ogrodzie botanicznym to chcialem sie dowiedziec o cennik biletow(jezeli jest) oraz jak wyglada sprawa parkingu.mozna na luzie zaparkowac,powiedzmy w promieniu 300m czy trzeba kombinowac lub lepiej autobusem/tramwajem dojechac? pzdr2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Opłata za wstęp jest symboliczna, nie pamiętam dokładnie w jakiej wysokości. Wpadajcie wszyscy obowiązkowo! Zwolnienia od mamy się nie liczą, od lekarza tak, ale tylko co drugie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Ooooo to chyba pierwszy który nie koliduje z maturą/egzaminem/weselem w rodzinie itp. Chyba w końcu będę mogła rozważyć przejażdżkę do stolicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Może nawet wpadnę, o ile dostanę wizę do Warszawy Żart Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Wrazik - mam znajomości w urzędzie marszałkowskim w kato, w razie problemów daj znać A poza tym jest dokładnie tak jak pisze Kosa, przy czym uwzględnienie usprawiedliwienia zależy od specjalizacji lekarza (sic!), który je wystawił. I tak: Honorowane są zwolnienia od: ginekologa-położnika, gastroenterologa, ortopedy-traumatologa, wenerologa, neurologa, seksuologa i in. Nie przejdą z pewnością od: pediatry, psychiatry, chirurga, alergologa, geriatry i in. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Ja już i tak się nie ukryję, Albert mnie zdemaskuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Ja po kilku haniebnych nieobecnościach zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby w tym roku się pojawić. Niestety słyszałem, że z roku na rok jest coraz bardziej kulturalnie, co skutecznie zniechęca ludzi mojego pokroju. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Warto chyba co jakiś czas odświeżyć temat dla przypomnienia. Przy okazji pytanko, czy któreś z firm planują zorganizować kiermasz? Warto wiedzieć, bo jeśli istniała by taka możliwość można by wcześniej zamówić rośliny, a podczas wystawy odebrać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Na pewno będą chłopaki z Carnisany. Słyszałem, że Marek z Heldrosu też ma się pojawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ponieważ wystawa zbliża się wielkimi krokami, postanowiłem odświeżyć temat Wiemy już coś więcej nt. tego kto się będzie wystawiał? O Carnisanę nie pytam, bo wiadomo A co z innymi? Heldros będzie? Ktoś jeszcze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja natomiast mam pytanie, będzie stoisko Roraimy z szeroka ofertą dzbaneczników? Czasu coraz mniej, więc można by już coś zamawiać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Przy okazji pytanko, czy któreś z firm planują zorganizować kiermasz? Warto wiedzieć, bo jeśli istniała by taka możliwość można by wcześniej zamówić rośliny, a podczas wystawy odebrać. Kiermasz co roku jest i w tym roku na pewno będzie - jestem pewna na 100% bo tego typu wystawa bez kiermaszu się nie zdarza. Ja w tym roku sobie odpuszczę. Chyba, że ktoś się orientuje (bo dopiero teraz wpadła mi myśl), czy u chłopaków z carnisana istnieje możliwość odbioru na wystawie roślin zamówionych na stronie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Chyba, że ktoś się orientuje (bo dopiero teraz wpadła mi myśl), czy u chłopaków z carnisana istnieje możliwość odbioru na wystawie roślin zamówionych na stronie. Zwykle była taka możliwość. Myślę, że i teraz tak będzie. Najpewniej napisać maila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi