Skocz do zawartości

Wystawa Roślin Mięsożernych - Ogród Botaniczny UW 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Podajemy do wiadomości Forumowiczów, że tegoroczna tradycyjna wystawa w warszawskim Ogrodzie Botanicznym przy Alejach Ujazdowskich odbędzie się w dniach 17-18 maja. Myślcie zatem ciepło o wiośnie, rezerwujcie terminy i powiadomcie znajomych:)

Pozdrawiam gorąco!

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

jako,ze nigdy nie bylem na tej wystawie ani w ogrodzie botanicznym to chcialem sie dowiedziec o cennik biletow(jezeli jest) oraz jak wyglada sprawa parkingu.mozna na luzie zaparkowac,powiedzmy w promieniu 300m czy trzeba kombinowac lub lepiej autobusem/tramwajem dojechac?

pzdr2

Odnośnik do odpowiedzi

Wrazik - mam znajomości w urzędzie marszałkowskim w kato, w razie problemów daj znać :D

A poza tym jest dokładnie tak jak pisze Kosa, przy czym uwzględnienie usprawiedliwienia zależy od specjalizacji lekarza (sic!), który je wystawił. I tak:

Honorowane są zwolnienia od: ginekologa-położnika, gastroenterologa, ortopedy-traumatologa, wenerologa, neurologa, seksuologa i in.

Nie przejdą z pewnością od: pediatry, psychiatry, chirurga, alergologa, geriatry i in.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po kilku haniebnych nieobecnościach zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby w tym roku się pojawić.

Niestety słyszałem, że z roku na rok jest coraz bardziej kulturalnie, co skutecznie zniechęca ludzi mojego pokroju. :D

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Warto chyba co jakiś czas odświeżyć temat dla przypomnienia.

Przy okazji pytanko, czy któreś z firm planują zorganizować kiermasz?

Warto wiedzieć, bo jeśli istniała by taka możliwość można by wcześniej zamówić rośliny, a podczas wystawy odebrać.

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Ponieważ wystawa zbliża się wielkimi krokami, postanowiłem odświeżyć temat :) Wiemy już coś więcej nt. tego kto się będzie wystawiał? O Carnisanę nie pytam, bo wiadomo :) A co z innymi? Heldros będzie? Ktoś jeszcze?

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji pytanko, czy któreś z firm planują zorganizować kiermasz?

Warto wiedzieć, bo jeśli istniała by taka możliwość można by wcześniej zamówić rośliny, a podczas wystawy odebrać.

Kiermasz co roku jest i w tym roku na pewno będzie - jestem pewna na 100% bo tego typu wystawa bez kiermaszu się nie zdarza. :)

Ja w tym roku sobie odpuszczę.

Chyba, że ktoś się orientuje (bo dopiero teraz wpadła mi myśl), czy u chłopaków z carnisana istnieje możliwość odbioru na wystawie roślin zamówionych na stronie.

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że ktoś się orientuje (bo dopiero teraz wpadła mi myśl), czy u chłopaków z carnisana istnieje możliwość odbioru na wystawie roślin zamówionych na stronie.

Zwykle była taka możliwość. Myślę, że i teraz tak będzie. Najpewniej napisać maila :)

Odnośnik do odpowiedzi