Skocz do zawartości

Wystawa Roślin Mięsożernych - Ogród Botaniczny UW 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jeśli tylko będzie taka możliwość, z przyjemnością zaglądniemy do Łodzi.

Przedstawiam oficjalny plakat tegorocznej wystawy w Warszawie. Wkrótce wersje papierowe pojawią się w stolicy:)

Uwaga, uwaga! Gdyby ktoś z forumowiczów mieszkających w Warszawie miał możliwość przygarnąć kilka plakatów i udostępnić je gdzie może, będzie taka w środę 7-go maja w godzinach popołudniowych w Ogrodzie Botanicznym.

Prosimy także, w miarę możliwości o rozpowszechnianie poniższego plakatu gdzie tylko możecie - za pośrednictwem innych forów, fb i innych cudów wianków:))

Pozdrawiam serdecznie!

post-2367-1399058894_thumb.jpg

Platat_Warszawa_2014_pdf.pdf

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się wpaść, ale nie obiecuję. Gdyby ktoś chciał sobie ze mną o hodowli pogadać i nabyć jakieś helki, prosiłbym o szybszy kontakt - będzie większa motywacja żeby przyjechać :D

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już nakręcam znajomych na Noc Muzeów, bo akurat jest z 17 na 18 maja także "przy okazji" postaram się wstąpić. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba wielka - zapraszajcie znajomych, dołączajcie i róbcie co się da, żeby jak najwięcej ludzi wiedziało o wystawie:)!

-----

Edit : to co wyżej to napisał Albert, tylko przez przypadek z mojego konta -.-' rolleyes

Pozdrawiam,

Mateusz

Edytowane przez Nwankwo
Odnośnik do odpowiedzi

Jak słusznie wytknął bystrzak powyżej, dopuściłem się karniaczka w wydaniu dla ubogich :P

Moi Drodzy, wróciłem właśnie z Warszawy, obecnie jestem bardzo w rozjazdach w związku z czym w tym miejscu przy okazji przepraszam wszystkich, którzy czekają na paczkę lub na odpowiedź mailową dłużej, niż powinni.

W temacie wystawy - planujemy przyjazd do Warszawy 16-tego w piątek około 15-tej. Gdyby ktoś pragnął już wówczas wpaść i nam potowarzyszyć lub pomóc będzie nam bardzo sympatycznie;) Masiol prawdopodobnie wpadnie, oczywiście po robocie całą ekipą wieczorem udamy się na zacny browar.

Ogłoszenie parafialne nr 2 - w kasie głównej Ogrodu są do odbioru plakaty, ktokolwiek jest w stanie pobrać ich nieco i rozdysponować wieszając tam, gdzie może to dotrzeć do narodu (w szerokim tego terminu rozumieniu) - będzie również naznaczony naszą ogromną wdzięcznością!

O innych newsach będę informować na bieżąco.

Odnośnik do odpowiedzi