natalia.t Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Południowe krańce Polski na pewno odpadają. No nic, postaram się być w Warszawie, chociaż szanse są zerowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Nwankwo - przyjeżdżajcie do Łodzi koniecznie Spotkanie w zeszłym roku było bardzo fajne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Jeśli tylko będzie taka możliwość, z przyjemnością zaglądniemy do Łodzi. Przedstawiam oficjalny plakat tegorocznej wystawy w Warszawie. Wkrótce wersje papierowe pojawią się w stolicy:) Uwaga, uwaga! Gdyby ktoś z forumowiczów mieszkających w Warszawie miał możliwość przygarnąć kilka plakatów i udostępnić je gdzie może, będzie taka w środę 7-go maja w godzinach popołudniowych w Ogrodzie Botanicznym. Prosimy także, w miarę możliwości o rozpowszechnianie poniższego plakatu gdzie tylko możecie - za pośrednictwem innych forów, fb i innych cudów wianków:)) Pozdrawiam serdecznie! Platat_Warszawa_2014_pdf.pdf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Postaram się wpaść, ale nie obiecuję. Gdyby ktoś chciał sobie ze mną o hodowli pogadać i nabyć jakieś helki, prosiłbym o szybszy kontakt - będzie większa motywacja żeby przyjechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Ja już nakręcam znajomych na Noc Muzeów, bo akurat jest z 17 na 18 maja także "przy okazji" postaram się wstąpić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Postaram się być na tegorocznej wystawie. Do Warszawy aż tak daleko nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/events/14825881953...lar&fref=nf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Prośba wielka - zapraszajcie znajomych, dołączajcie i róbcie co się da, żeby jak najwięcej ludzi wiedziało o wystawie:)! ----- Edit : to co wyżej to napisał Albert, tylko przez przypadek z mojego konta -.-' Pozdrawiam, Mateusz Edytowane 5 Maja 2014 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Jak słusznie wytknął bystrzak powyżej, dopuściłem się karniaczka w wydaniu dla ubogich Moi Drodzy, wróciłem właśnie z Warszawy, obecnie jestem bardzo w rozjazdach w związku z czym w tym miejscu przy okazji przepraszam wszystkich, którzy czekają na paczkę lub na odpowiedź mailową dłużej, niż powinni. W temacie wystawy - planujemy przyjazd do Warszawy 16-tego w piątek około 15-tej. Gdyby ktoś pragnął już wówczas wpaść i nam potowarzyszyć lub pomóc będzie nam bardzo sympatycznie;) Masiol prawdopodobnie wpadnie, oczywiście po robocie całą ekipą wieczorem udamy się na zacny browar. Ogłoszenie parafialne nr 2 - w kasie głównej Ogrodu są do odbioru plakaty, ktokolwiek jest w stanie pobrać ich nieco i rozdysponować wieszając tam, gdzie może to dotrzeć do narodu (w szerokim tego terminu rozumieniu) - będzie również naznaczony naszą ogromną wdzięcznością! O innych newsach będę informować na bieżąco. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Od której rano będziecie w sobotę w Ogrodzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Wszystko zależy od tego, o której wstaniemy kto przybędzie, może nas obudzić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Jak się okazuje OB otworzył swój własny event na fb o 'ciutke' większej popularności https://www.facebook.com/events/263795540460172/?fref=ts Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Czy podczas kiermaszu będzie możliwość zakupu nasion? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Czy podczas kiermaszu będzie możliwość zakupu nasion? Podepnę się pod pytanie -> czy podczas kiermaszu będzie możliwość zakupu mchu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirekdc Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Już tuż, tuż będę na pewno. Widziałem że będzie prelekcja na temat warunków uprawy. Gdzie ona się odbędzie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi