Skocz do zawartości

Wystawa Roślin Mięsożernych - Ogród Botaniczny UW 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Bohemian pyykkk, będzie:)

Jasne, i w sobotę i w niedzielę 10-18. Co więcej, żeby się z nami zobaczyć nie trzeba płacić za żaden bilet - rozstawiamy się przed wszelkimi kasami.

Hmmm obiecałem, nie obiecałem... co za znaczenie, trzeba się czasem postawić! :D (i mean- nie okazja by była, tylko okazja jest!)

Odnośnik do odpowiedzi

Z tłustoszy postaramy się coś zabrać na pewno, ale niekoniecznie wszystko (aczkolwiek jeśli ktoś zgłosi wcześniej chęć zakupu czegoś to postaramy się wziąć na pewno) :

Tłustosze : acuminata, conzattii, calderoniae, filifolia, heterophylla, moranensisy (Cristobal, Lautner) , sp Huautla, orchidioides (prawdziwy ! :) ) , colimensis x rectifolia, macrophylla , moctezumae x gypsicola, medusina x moctezumae

Pozdrawiam!

Edytowane przez Nwankwo
Odnośnik do odpowiedzi

b-52 z samochodem nawet na parking ogrodu botanicznego wjedziesz

a cena biletu nie pamiętam chyba coś koło dychy :D

Edytowane przez remek99
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...
jako,ze nigdy nie bylem na tej wystawie ani w ogrodzie botanicznym to chcialem sie dowiedziec o cennik biletow(jezeli jest) oraz jak wyglada sprawa parkingu.mozna na luzie zaparkowac,powiedzmy w promieniu 300m czy trzeba kombinowac lub lepiej autobusem/tramwajem dojechac?

pzdr2

co do miejsca parkingowego w tej okolicy moze byc lekki problem z zaparkowaniem bo z tego co wiem to ciezko tam z parkingiem

Odnośnik do odpowiedzi