morakam Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Ehhh, człowiek jeździ na te wystawy, nakręca się widząc piękne rośliny, a potem przypomina sobie,że nie ma ani centymetra wolnego parapetu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Eh, a ja obiecałem dziewczynie, że w w tym roku już nic nowego nie kupię. A tu taka okazja by była. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Bohemian pyykkk, będzie:) Jasne, i w sobotę i w niedzielę 10-18. Co więcej, żeby się z nami zobaczyć nie trzeba płacić za żaden bilet - rozstawiamy się przed wszelkimi kasami. Hmmm obiecałem, nie obiecałem... co za znaczenie, trzeba się czasem postawić! (i mean- nie okazja by była, tylko okazja jest!) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Z tłustoszy postaramy się coś zabrać na pewno, ale niekoniecznie wszystko (aczkolwiek jeśli ktoś zgłosi wcześniej chęć zakupu czegoś to postaramy się wziąć na pewno) : Tłustosze : acuminata, conzattii, calderoniae, filifolia, heterophylla, moranensisy (Cristobal, Lautner) , sp Huautla, orchidioides (prawdziwy ! ) , colimensis x rectifolia, macrophylla , moctezumae x gypsicola, medusina x moctezumae Pozdrawiam! Edytowane 11 Września 2014 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Widzimy sie w sobote Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Zostawcie mi coś z dzbanków ciekawego na zoobotanikę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 Do Wrocławia jeszcze ciut czasu zostało, z pewnością o Zoobotanice też nie zapomnimy;) Tymczasem pozdrawiamy już ze stolicy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 13 Września 2014 Autor Share Napisano 13 Września 2014 Pozdrawiamy w Warszawie i w sumie tyle:) jakby co, to jutro jeszcze jesteśmy... Od lewej: Ania, Nwankwo, Masiol, Kamila, Alberciarz:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość remek99 Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 (edytowane) b-52 z samochodem nawet na parking ogrodu botanicznego wjedziesz a cena biletu nie pamiętam chyba coś koło dychy Edytowane 13 Września 2014 przez remek99 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 W przypadku organizacji wystawy - jak cyklicznie - w maju serdecznie proszę, aby NIE BYŁY to dni 28-31 maja 2015. Pozdrawiam Organizatorów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdine Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 jako,ze nigdy nie bylem na tej wystawie ani w ogrodzie botanicznym to chcialem sie dowiedziec o cennik biletow(jezeli jest) oraz jak wyglada sprawa parkingu.mozna na luzie zaparkowac,powiedzmy w promieniu 300m czy trzeba kombinowac lub lepiej autobusem/tramwajem dojechac? pzdr2 co do miejsca parkingowego w tej okolicy moze byc lekki problem z zaparkowaniem bo z tego co wiem to ciezko tam z parkingiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi