Mauser Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witam dziś zrobiłem sadzonkę liściową i mam kilka pytań ponieważ to moja pierwsza muchołówka 1. Po jakim okresie można zauważyć czy sadzonka się przyjęła? 2. Czy jeśli oderwałem (nie chcący) liścia z korzeniem czy zwiększyłem jej szanse na przyjęcie się? 3. Czy zwiększyć jej wilgotność powietrza jeżeli jest trochę w torfie? Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 1. Bardzo różnie od kilku tygodni do kilku miesięcy. Liść powinien pozostawać zielony w jakiejkolwiek części mimo że część zrobi się czarna. 2. Tak 3. Nie trzeba, ważne żeby torf był mokry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Czy jeśli cały liść już uschnął to może jeszcze coś odbić od bulwy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Może odbić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi