sphagnum Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Jestem w trakcie prowadzenia badań do pracy magisterskiej i w związku z tym zwracam się do Was o pomoc. Pod adresem tinyurl.com/badanie-studentow-uz dostępna jest ankieta (w *.pdf, ale jest to formularz interaktywny, a wyniki odsyła się przyciskiem "submit" u dołu dokumentu) - jeśli jesteś studentem/studentką i masz czas oraz chęć przysłużyć się nauce i - przede wszystkim - bardzo pomóc mi w magisterce, zapraszam do wypełnienia owej ankiety. Kilka słów wyjaśnienia - ankieta jest zorientowana na studentów UZ, aczkolwiek proszę się tym nie przejmować - po prostu ograniczenia technicznie nie pozwalają mi przygotować drugiej wersji, a zasadnicza treść jest niezmienna. Tylko w pozycji "wydział" proszę o zaznaczenie wydziału, którego nazwa najbardziej odpowiada temu, na którym studiujesz, ostatecznie zaznaczyć po prostu wydział postrzegany jako "ścisły" lub "humanistyczny" (to nie ma większego znaczenia, bo i tak analiza będzie prowadzona w podziale na "ścisłe" i "humanistyczne"). Pole "imię i nazwisko" proszę pozostawić puste, to akurat zupełnie inna sprawa. Ankieta powinna zająć od 10 do 15 minut. Z góry ogromnie dziękuję każdej osobie, która pomoże mi w drodze do zakończenia mojej edukacji z pozytywnym wynikiem! Pozdrawiam Radek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Poszło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 Dzięki wielkie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nafarcie Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Chciałem wypełnić, ale jak odpalam to kropki wyskakują u mnie o jedno okienko wyżej niż zaznaczam. W pytaniu gdzie się wybiera między lewą a prawą odpowiedzą zaznaczają mi się tylko lewa choć wciskam prawą. Tylko ja mam taki kłopot? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 Nikt nie zgłaszał do tej pory takich problemów. W jakim programie/wersji Adobe Reader otwierasz ankietę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nafarcie Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Otworzyło mi się to automatycznie w pdf. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 Stąd -> http://get.adobe.com/pl/reader/ można pobrać nowszą wersję programu do otwierania pdf, powinno pomóc (trzeba tylko pamiętać, żeby odklikać okienko oferty opcjonalnej po środku, no chyba, że chce się zainstalować te McAfee). Jeśli nie chce Ci się bawić w ściąganie i instalację, to też nic nie szkodzi, dziękuję za chęci. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Poszło i to chyba dwa razy bo nie wiedziałem czy to już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki wielkie. Jeśli wysłałeś dwa razy to nie jesteś jedyny, dostałem w przeciągu ostatnich dni kilka ankiet wysłanych w dwóch, trzech a nawet czterech kopiach. --- edit Dziękuję wszystkim za pomoc, cel został osiągnięty. Temat do usunięcia. Edytowane 19 Lutego 2014 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi