Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

sphagnum

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w trakcie prowadzenia badań do pracy magisterskiej i w związku z tym zwracam się do Was o pomoc.

Pod adresem tinyurl.com/badanie-studentow-uz dostępna jest ankieta (w *.pdf, ale jest to formularz interaktywny, a wyniki odsyła się przyciskiem "submit" u dołu dokumentu) - jeśli jesteś studentem/studentką i masz czas oraz chęć przysłużyć się nauce :) i - przede wszystkim - bardzo pomóc mi w magisterce, zapraszam do wypełnienia owej ankiety.

Kilka słów wyjaśnienia - ankieta jest zorientowana na studentów UZ, aczkolwiek proszę się tym nie przejmować - po prostu ograniczenia technicznie nie pozwalają mi przygotować drugiej wersji, a zasadnicza treść jest niezmienna. Tylko w pozycji "wydział" proszę o zaznaczenie wydziału, którego nazwa najbardziej odpowiada temu, na którym studiujesz, ostatecznie zaznaczyć po prostu wydział postrzegany jako "ścisły" lub "humanistyczny" (to nie ma większego znaczenia, bo i tak analiza będzie prowadzona w podziale na "ścisłe" i "humanistyczne"). Pole "imię i nazwisko" proszę pozostawić puste, to akurat zupełnie inna sprawa. ;)

Ankieta powinna zająć od 10 do 15 minut.

Z góry ogromnie dziękuję każdej osobie, która pomoże mi w drodze do zakończenia mojej edukacji z pozytywnym wynikiem! :)

Pozdrawiam

Radek

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem wypełnić, ale jak odpalam to kropki wyskakują u mnie o jedno okienko wyżej niż zaznaczam. W pytaniu gdzie się wybiera między lewą a prawą odpowiedzą zaznaczają mi się tylko lewa choć wciskam prawą. Tylko ja mam taki kłopot?

Odnośnik do odpowiedzi

Stąd -> http://get.adobe.com/pl/reader/ można pobrać nowszą wersję programu do otwierania pdf, powinno pomóc (trzeba tylko pamiętać, żeby odklikać okienko oferty opcjonalnej po środku, no chyba, że chce się zainstalować te McAfee). :)

Jeśli nie chce Ci się bawić w ściąganie i instalację, to też nic nie szkodzi, dziękuję za chęci. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie. :) Jeśli wysłałeś dwa razy to nie jesteś jedyny, dostałem w przeciągu ostatnich dni kilka ankiet wysłanych w dwóch, trzech a nawet czterech kopiach. ;)

---

edit

Dziękuję wszystkim za pomoc, cel został osiągnięty. :) Temat do usunięcia.

Edytowane przez beginner
Odnośnik do odpowiedzi