Riv Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Witam po długiej przerwie, ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta Jesienią byłam na delegacji w RPA. Pracy miałam dużo, ale na szczęście udało się też coś pozwiedzać. Podczas wycieczki na Górę Stołową udało mi się znaleźć rosiczki i pływacza: I gratisowo Góra Stołowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Moje się tak nie wybarwiają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Oooo, wtamy po długiej przerwie, widzę, że śląska ekipa znowu się wzbogaciła Piękne fotki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Witam "sąsiadkę" ! Ostatnio przeglądałem profile "okolicznych hodowców" i zastanawiałem się, co się stało z okolicznymi hodowcami btw. śliczne rośliny udało Ci się pstryknąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Fantastyczne rośliny. Aż chciałoby się więcej. Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 A jakie to gatunki? pływacz to chyba U. bisquamata a rosiczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Podejrzewam D. trinervia, ale nie mam pewności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki za podzielenie się zdjęciami. (: Rośliny ładnie się ze sobą komponują, widok góry majestatyczny. Szkoda tylko, że auta na pierwszym planie. Uderzające, że podłoże jest raczej suche, a mimo tego, rośliny są w znakomitej kondycji. Życzę więcej wyjazdów w równie ciekawe miejsca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi