Josyn Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Siemka, Jako, że się ponad rok temu przeprowadziłem, to musiałem sprzedać większość hodowli. Zamiast tego jednak, zacząłem się zajmować psychologią i iluzją. Dla ciekawych co robi Wasz kolega po fachu: pozdro Edytowane 26 Lutego 2014 przez Josyn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Witam kolegę "czarodzieja" Ja też w wolnych chwilach zajmuje się iluzją, tylko nie karcianą ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 siemka a czym sie zajmujesz? ja juz normalnie od roku zawodowo wystepuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 siemka a czym sie zajmujesz? ja juz normalnie od roku zawodowo wystepuje Ja to traktuje jako hobby. Czasami na rodzinnych imprezach coś pokazuje. Głównie interesuje się iluzją sceniczną - sznury itp, ale gąbczakami też. P.S Mi do zawodowego występowania trochę jeszcze brakuje Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Czarujesz jak Liu Chen? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi