marcino Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Chciał bym wam pokazać kilka moich roślin mile widziane uwagi co moich roślin, i czy wam się podobają. 1. 2. 3. 4. 5. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Na razie nie ma się do czego przyczepić. Wszystko wygląda w porządku, oby tak dalej. D. aliciae może Ci się na słońcu nieco zaczerwienić, nie zestresuj się, nowe liście wyjdą przystosowane do słońca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Na razie nie ma się do czego przyczepić. Wszystko wygląda w porządku, oby tak dalej. D. aliciae może Ci się na słońcu nieco zaczerwienić, nie zestresuj się, nowe liście wyjdą przystosowane do słońca. No właśnie tak myślałem bo jeden liść już nieco czerwony się zaczął robić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Piękny Capensis. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Zgadza się, capensis wymiata. Czekam aż mój taki się zrobi, ale oj...miesiąc potrzeba chyba. :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Zgadza się, capensis wymiata. Czekam aż mój taki się zrobi, ale oj...miesiąc potrzeba chyba. :D:D Powiem Ci Łukasz że ta Capensis była w bardzo złym stanie aż posunąłem się do tego kroku że wyciąłem ją do zera totalnie nic nie było no i jak widać taka mi wyrosła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi