Hesperyda Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Super zdjęcia, uwielbiam takie żywe kolory! Najbardziej podoba mi się to z bulwami peltaty. Jak to zrobiłeś że wszystko Ci się nie rozsypało? Wyciągnąłeś całą bryłę z doniczki i podzieliłeś na pół? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 W cudnej kondycji tłuściochy Kwiat P. moranesis I niech ktoś spróbuje powiedzieć, że tłuściochy to taka owadożerna sałata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 W Twoim obiektywnie nawet rośliny w kubkach po jogurcie wyglądają przepięknie Sałata rządzi !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Super zdjęcia, uwielbiam takie żywe kolory! Najbardziej podoba mi się to z bulwami peltaty. Jak to zrobiłeś że wszystko Ci się nie rozsypało? Wyciągnąłeś całą bryłę z doniczki i podzieliłeś na pół? Zgadza się dokładnie tak zrobiłem Dziękuje za miłe komentarze, cieszę się, że zdjęcia się podobają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Hej, owocówki na sałacie ventratka false vivipary na D. paradoxa I nieowadożerne Róże pustyni Baobab Rośliny żółwie z nasion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Hej, owocówki na sałacie widziały gały co brały Zaiste te zdjęcia. Te ich czerwone oczy, niczym devil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Radku jak zwykle piękne rośliny i ciekawe zdjęcia Melanogaster na sałacie powala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Dzięki D. peltata drapieżna się zrobiła Cephalki coś mi słabo rosły w tym sezonie I stadko alicji Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Peltata świetna, piękne roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Ależ Ty masz rękę do roślin Jest pięknie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Dzięki, nie wszystko jednak rośnie tak wzorowo Jeszcze przy okazji wrzuce 1 zdjęcie owocówki skoro tak się wam podobała I lekko zmutowanego kwiatu moranensisa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Mucha na peltacie wygląda jakby wyciągała łapkę i wołała: "Heeeeelp!!" Edytowane 28 Września 2014 przez biedronkaoo7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Mucha na peltacie wygląda jakby wyciągała łapkę i wołała: "Heeeeelp!!" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 (edytowane) Karaluch głodnemu chleb na myśli, ja takiego skojarzenia z pijącą muchą nie miałem Moja kobra Edytowane 4 Października 2014 przez Radek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Cudna! Radku, jakbyś mógł przybliżyć warunki hodowli. W świetle ostatnio zamieszczonego opisu Darlingtonii - jak to wygląda u Ciebie. Jestem ciekawa zwłaszcza sposobu podlewania i podłoża. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi