Radek:) Napisano 18 Października 2015 Autor Share Napisano 18 Października 2015 Kolejna porcja zdjątek: siostry z Queensland W środku S. 'stevensi' midoxa - sprawdzam czy da radę na parapecie Skorpionki Roseana D. peltata budzi się do życia Podwójna zdobycz D. regia filiformis madagaskarki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Yay tyle zielonego Super rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 Dzięki regia cały czas poluje peltatki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Hej Zakwitła mi kobra peltata midoxa sobie dobrze radzi jak na razie: spatulata Bedą mi kwitnąć 3 regie, ciekawe czy uda mi się uzyskać nasiona. Madagaskarka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Same ślicznotki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid2755 Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Niesamowite zdjęcia Powodzenia w dalszej hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Super Radku rosną Ci rośliny, Regia już taka okazała, a u mnie jeszcze wszystko zimuje w chłodni - ale chyba jutro już część zacznę wybudzać ze snu zimowego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Dziękuję wszystkim dokkrb no u mnie rośliny same się wybudzają wiosną na poddaszu, gdy więcej słońca się pojawia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Regia świetna, u mnie rozmiary dość mizerne są zawsze, nie wiem czemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Ta mucha na liściu rosiczki jest epicka Jak to zrobiłeś że ci kobra zakwitła, ja się jeszcze nie doczekałem kwiatów moich osobników. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 @wksek a tu 3 regia, ta jest od innej osoby kupiona wczesniej, liczę że są odmienne genetycznie @Drapieżnik2000 a w jakich warunkach trzymasz swoje Darlingtonie, przechodzą okres spoczynku? Tak wyglądała ta sama Darlingtonia zakupiona bodajże w carnisanie w lipcu 2012r. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Super masz te regie Ile cm ma najdłuższy liść? W jakich warunkach je zimujesz i czy doświetlasz podczas zimowania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Dzieki, a nie mierzyłem Zimuję ją razem z innymi roślinami na nieogrzewanym poddaszu strona południowa gdzie temp wynosi no powiedzmy ok. 10 stopni +- 4, nie doświetlam ich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Mała sesyjka regii: dusiciel bungee Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Fantastyczne zdjęcia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi