Radek:) Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 Hejka, kolejna porcja zdjątek Polująca sałata agnata Kwitnąca moranensis i esseriana Zdjęcie P. vulgaris sprzed kilku tygodni teraz wydała nasiona, nie wiedziałem, że ten tłustosz jest samopylny. Pigmejki D. roseana D. pygmaea D. capensis 'alba' Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Piękne "różyczki" i pigmejki kropliste! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2016 Dzięki Łukash, taka mała, a taka drapieżna, filiformis parapetowa Helka Regia zaczęła kwitnąć Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Bardzo lubię tutaj zaglądać Twoje zdjęcia tętnią życiem, kolorami oraz ostrością! Fotka kwitnącej moranensis - z mnóstwem kropelek na kwiatku - mnie pochłonęła (jeszcze po cichutku spytam, czy te vulgarisy oraz roseany są ode mnie?) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2016 Cieszę się, że moja skromna twórczość komuś się podoba xD Po ciuchu odpowiadam, że vulgarisy na pewno nie od Ciebie, a gemmeae roseany brałem od kogoś z forum ale chyba też nie od Cb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Radku i te wszystkie owadożery trzymasz albo na parapecie albo na balkonie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Mi się podoba! Najbardziej Twoje regie, chciałbym mieć chociaż w połowie takie duże. A i pozostałe rośliny nie dość że zdrowe, ładne to jeszcze świetnie sfotografowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Łukash, tak, w terra mam tylko siostry z Queensland i U. calycifida. Dzięki MarcinS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 5 Lipca 2016 Autor Share Napisano 5 Lipca 2016 No to kolejna porcja zdjęć, jako że flickr mi się odblokował Najpierw archiwalne z przed roku, bo chyba nie prezentowałem Tak obecnie kobra wygląda: Bzyg prążkowany dał się złapać w sidła: Z kolei adelka upolowała koziułkę: Dionaea muscipula 'sharks teeth" I na koniec D. oblanceolata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Mrówkołówka madagaskarka N. sanguinea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 Złapane na lep: P. aganata nie chciała być gorsza: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 P. esseriana trochę się rozrosła skorpionki ziemióra Wewnątrz S. purpurea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Extra masz tłustosze, zawsze podziwiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Dzieki Łukaszu Mała aktualizacja: I nieowadożerna, ale równie ciekawa mimosa pudica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Super rośliny Radku, Twoja kobra strasznie mi się podoba, a takie regie z wolnego wybiegu to mają dobrze, widać że się obżerają, tyle drobiazgów poprzylepiane do liści. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi