Radek:) Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Cześć, dziękuję bardzo Czemu żyła złota? nie zamierzałem zapylać, dobrej jakości wychodzą nasiona z samozapylenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Popyt na ten gatunek jest astronomiczny obecnie, pewnie dużo osób byłoby zainteresowanych nasionami Co do jakości to pewnie zależy od klonu, ja ze swojego typicala pozyskałem pełne nasiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 To może spróbuję, raczej nie zaszkodzi Kilka sadzonek rozdzieliłem jesienią, jedna na słońcu się wybarwiła jakby to był jakiś kultywar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 27 Kwietnia 2021 Share Napisano 27 Kwietnia 2021 Nie było mnie tu długo a Radosław w formie! Livida doskonała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 22 Maja 2021 Autor Share Napisano 22 Maja 2021 Cześć, dzięki, skoro tak Ci się spodobała moja livida to dodaję jeszcze jedno zdjęcie aktualne Cefalek D. capensis 'alba' D. capensis P. moranensis i jej ofiara P. agnata P.'sethos' S.flava S. 'moorei' N. sanguinea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Boska livida! Nie mam porównania ale do jakiej wysokości dorasta tenże pływacz? Kępka uwodzi moje oczka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 31 Maja 2021 Autor Share Napisano 31 Maja 2021 Chodzi Ci o wysokość kwiatostanów? U mnie jakoś do 12-13 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Mucha na D.aliciae N. 'ventrata' Kwiaty D.regia parapetowa helka kobra Pułapki pływaczy: U. nephrophylla U.calycifida U. longifolia Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Radek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 Spatulata z małą przekąską P. 'tina' czuje wiosnę zamiast jesieni. Kobra Muchole 'Sharks teeth' Skorpionki D. nidiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 29 Września 2021 Autor Share Napisano 29 Września 2021 Czasem tłustosze się przydają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi