Mort Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 z liniowych np Osram/L36W/21/840 kosztuje 10zł a daje 2 razy lepsze efekty niż Fluora, Flora, Sun, Daylight itp. itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostod Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2006 no tak ale jest strasznie dluga, a ja mam male terrarium (dl.29xszer.18xwys.20) ;> za niedlugo zamieszcze zdjecie, juz prawie jest skonczone tylko brakuje mi tej swietlowki. Z powodu malej wysokosci i malej przestrzeni chce dac mala swietlowke bo nie bedzie az tak grzala. Mam juz zainstalowany wentylatorek i termometr. Sa tam dwie doniczki (jedna z kwiatkiem i drenazem, a druga z nalanymi 2cm wody destylowanej i do wysokosci tej zewnetrznej jest woda w terrarium - by bylo wilgotno) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 No to wiadomo że są w róznych długosciach. Pewnie bedzie jeszcze tansza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostod Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2006 a jak wyglada sprawa z emitacja kolorow swiatla? beda odpowiednie dla roslin (niebieskie i czerwone)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Przecież mówiłem że są lepsze od Flora czy Sun. Nie wiem na czym to polega. Sam mam Fluore i Sun-glo oraz dwia Osramy które wymieniłem wyżej i przy nich rosiczki mają dwa razy większe kropelki i szybciej i ładniej się wybarwiają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi