karaluch Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 6 kwietnia 2014 w ogrodzie botanicznym w Bonn odbędzie się kiermasz roślin mięsożernych. Będzie wielu prywatnych hodowców jak i sklepów. Dzień wcześniej (sobota) odbędzie się kilka wykładów na temat roślin owadożernych. Więcej informacji znajdziecie na niemieckim forum w tym temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Będzie ktoś ? Forumowicze za wstęp nie płacą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Co prawda mam rodzinę w Bonn, ale data nkezbyt pasuje A poza tym opłata za wstęp chyba gra mniejszą rolę kiedy trzeba całe Niemcy od nas przejechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Gdyby to było w Berlinie to jeszcze . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Mi do Bonn jest bliżej niż do Berlina Ale nie oto chodzi. Wiem, że tu na forum mamy użytkowników z Niemiec, więc taka informacja na pewno się przyda Sam jadę z dzieciakami i żoną - a że za wstęp nie płacimy, mam zaoszczędzone na roślinkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Wistuba będzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 To prosiłbym fotkę stoiska jeśli możliwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Widok ogólny: Stoisko Andreasa W. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez karaluch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Wypasione cefalki I widzę, że nawet N. edwardsiana można było zanabyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Eddy za 180 eur, nieźle - jeszcze drożej xD Ale stoisko fajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Teraz roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Przepiękne cefale, H. minor var. pilosa eeech... cudo, las kapturnic rewelacja. Dobrze, że to Bonn tak daleko, bo z oszczędzania byłyby nici Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Przepiękne cefale, H. minor var. pilosa eeech... cudo, las kapturnic rewelacja. Dobrze, że to Bonn tak daleko, bo z oszczędzania byłyby nici Też miałem daleko...... i oszczędności Reszta zdjęć : Warto było spalić 80 litrów wachy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Będę szczery - zazdrość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi