olka220 Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Cześć Więc tak , osobiście kocham citroena ! miałam zabytkowe BX dwie sztuki miałam XM wersje exclusive a aktualnie C5 exclusive auta niesamowite nigdy żadne z nich mnie nie zawiodło i wszystkie były na zawieszeniu hydraulicznym a obecny nawet na hydroaktiv , miałam również : vw Corrado 2,9 vr6 , fiata , mazdę, opla , a nawet tavrię i maluszka ;-) i z całą pewnością nigdy nie zrezygnuję z cytryny ! Ktoś kto mówi że citroen to nie auto itd z całą pewnością nigdy go nie miał ;-) Ps. dodam tylko że pracuje w branży motoryzacyjnej i troszkę wiem i o autach i o cenach części np ;-))) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Nasza rodzinka już 10 prawie lat wozi się Fordem Mondeo rodzonym w 2005. Tyle, że służy nam do jazdy bardziej w trasy, po mieście prawie nie jeździmy, mimo lat 10 na liczniku niecałe 135000 i nie pamiętam, żeby coś większego było wymieniane. Chociaż możliwe, że o tym nie wiem, bo tata sam dba o autko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi