Redgreen Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Wybrałem się z rodzinką na parogodzinny spacer i odwiedziłem najbliższe miejsce występowania rosiczek od Krakowa. To jeszcze nie pora na szukanie okazów i bardziej to był spacer po lesie ale wrzucam parę fotek dla pokazania miejsca. Nie wiem co zrobić aby wrzucać zdjęcia bez drastycznej utraty jakości. Dostępna przestrzeń dla załączników 1.4 MB zmusiła do obniżenia wagi każdego do 148kb a to już słabo wygląda. A wracając do miejsca to mam zamiar odwiedzić w sezonie na konkretne zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Piękne miejsce, przydałyby się jeszcze jakieś zdjęcia występujących tam rosiczek, też pewnie będą robiły wrażenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Byłeś może w Puszczy Niepołomickiej? Wiem, że jest tam torfowisko "Wielkie Błoto", ale nie wiem, czy są owadożery. Wtedy do tego byłoby mi bliżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Z tego co wiem to Żabnik jest najbliższym torfowiskiem z owadożerami ale mogę się mylić. W puszczy byłem ale torfowiska nie widziałem. Niestety nasz rejon nie rozpieszcza nas pod tym względem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi