marcino Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Witajcie. Dziś kupiłem sobie kolejną roślinę, z tą różnicą pierwszy raz kapturnicę. Jeszcze nie zdążyłem poczytać cokolwiek o niej ale zaraz się za to zabiorę.Tylko chciał bym się was zapytać co zrobić... gdy wystaje u dołu doniczki korzeń? od razu przesadzić? czy zaczekać aż się zaaklimatyzuje w mieszkaniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Od razu przesadź Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brytys55 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 odkryłem problem zauważyłem wystający korzeń z doniczki czy powinienem przesadzić od razu czy na wiosnę, bo czytałem że to zgubne dla mojej kaputnicy więc kupiłem dl.na 15 cm i szeroką na 10 cm doniczkę i torf w paczce (świeży). Czy potrzeba coś jeszcze jśli tak to piszcie z góry dzeikuję za odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Polecam zapoznanie się z opcją szukaj, i na pewno znajdziesz odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi