maklerw Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 w sumie kilka pytan: 1. Czy i wam sie tak rozrastaja roslinki ze mozna po roku dzielic jedan na kilka-kilkanascie ?? ostatnio rozsadzilem giganta na UWAGA 15 nowych roslin ... strasnie duzo nowych sie pojawilo. 2. Zna ktos jakis sposob zeby ograniczyc wyrastanie nowych roslin od "rosliny matki" chcialbym aby moje mucholowki mialy tylko jeden stozek wzrostu. 3. Czy taki stan rzeczy moze byc zwiazany z glebokoscia na jakiej sie znajduje bulwa, plytko-jedna roslina, gleboko- wiele stozkow wzrostu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 ja jak bym byl na twoim miejscu to bym sie cieszyl jak male dziecko moja nie chce sie tak dzielic niestety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1987 Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 i ty sie tym martwisz??rozsadz je i sprzedaj albo wymien na rosliny ktore cie interesuja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 a jaki gatunek najchętniej bys sprzedał? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 ludzie to mają dziwne problemy :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja mam ten sam problem moja znowu sie podzieliła i mam pelno juz ich, to jest denerwujace a pochwale się mam Cuptrap wyszła mi taka po podzieleniu się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja bym z tego czerpał zyski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja już je sprzedaje ale bez przesady to jest chore :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2006 Niby macie racje ale jesli ktos ma juz wszystkie prawie odmiany mucholowek to nie ma na co ju zwymieniac, no wkrotce pojawia sie na allegro, ale to jest problem bo chcialbym wychodowac jedna ogromna. Mi sie podoba jedna roslina symetryczna itp. a nie masa poza tym jak bedziecie mieli z 30-50 mucholowek to sie robi juz problem a nie przyjemnosc z chodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 zawsze mozesz je podarowac takim osobom jak ja ktore maja po jednej albo wogole Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Dokladnie Jak rozdajecie to jestem chetny wiecie bida piszczy .. nie ma co do gara wlozyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Dorzucam się jakby coś :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 jaki masz gatunek tej muchołowki? jak cos to dopłace Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Pierwsze 3 osoby za darmo :grin: :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Jeśłi chodzi o rozdawanie za darmo to ja mówię : NIE :. Wolę coś za nią zapłacić... bo jak to się mówi ? Choć symboliczną kwotę bo roślinka się nie przyjmie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi