mazi Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 neo_constantine, masz racje tez moge zaplacic nikt przeciez nie bedzie za PCK robil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Symboliczna złotówka ( :mrgreen: :grin: ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 nie koniecznie zlotowke... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 No... 2 :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 za chwilę was ktoś z Nepenti zbanuje, bo konkurencja zaczyna się im tworzyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 pytam sie po raz kolejny...... jaki gatunek masz tej rozrastającej sie muchołowki? mogę dopłacic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Jak się ma za dużo kwiatków to można zawsze na aukcje charytatywną wystawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2006 Wiec tak jesli chodzi o mucholowki to mam ladne okazy giant jakies 10 sztuk, mniejsze okazy 2 red pirahna i 2 saw tooth. reszta jest jeszcze za mala zeby sprzedac. do tego jeszcze po trzy saracenie ( chyba leucophylla x 'Mitchelliana') i jeszcze jeden gatunek. Z 20 capensis te co sie na czerwono wybarwiaja (nie pamietam nazwy) oraz jakies 15 doniczek (3 roslinki w jednej doniczce) pigmejek pulchela pink flower. roslinki albo sie pojawia na allegro albo na aukcjach harytatywnych nepenti. tak wiec prosze o cierpliwosc. A CZY KTOS MOZE W KONCU ODPOWIE NA MOJE PYTANIA :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 ile bys chciał za red pirahna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven87 Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 a ile za saw tooth?? chetnie odkupie bo narzie mam tylko gianta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 Ja też jestem chcetny na sawtooth. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1992 Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 a ja mogę kupić muchołówkę giant! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 Wybaczcie że psuję Wam świetną zabawę ale to nie jest dział służący do składania ofert sprzedaży i kupna Jeśli macie nadmiar roślinek to serdecznie zapraszam do wystawiania ich na aukcjach charytatywnych bądź do działu wymiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis_89 Napisano 17 Czerwca 2006 Share Napisano 17 Czerwca 2006 Ja też bym kupił 1 :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 maklerw, jak masz tego tyle wręcz "hurtowe" ilości no to pogadaj z adminami o jakiś procencie na cele charytatywne, i wystaw co masz w dziale wymiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi