Redgreen Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Odnawiam stary temat i pierwsze , skromne wyniki około 3cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 No, no jak na tę porę roku to dobry wynik, ale poczekaj aż rozkręcą się inne leniwe muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Ładnie, ale poczekaj niech tylko moje się rozkręcą na zewnątrz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CsgPL Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) moje są bardzo małe i nie wiem dlaczego tak się dzieje ;/ Edytowane 8 Lipca 2014 przez CsgPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 moje są bardzo małe i nie wiem dlaczego tak się dzieje ;/ Może warto poszukać na własną rękę odpowiedzi na to pytanie, chyba że wolisz żyć w nieświadomości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 moje są bardzo małe i nie wiem dlaczego tak się dzieje ;/ Idealnie trafiona odpowiedź w temat wybaczcie za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Ja się takiej u regularka doczekałam Ciekawe, jakie będą te, co się jeszcze rozwijają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Troszkę ponad 4 cm, u moich roślin to chyba już max. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Prawie 4cm?! Fajna... Odmiana typowa czy coś innego? U moich niestety następne co się rozwinęły są już dużo mniejsze, w ogóle większość moich roślin już idzie spać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Kupiłem ją chyba 3-4 lata temu w obi, to moja pierwsza roślina. Odmiana chyba typowa, chociaż patrząc na muchołówki kolegi mam wrażenie że to jakiś klon gigant. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Trzy i pół centymetra, forma typowa. Zobaczymy, co pokaże w przyszłym roku 'Big Mouth', o ile wyrośnie odpowiednio przez sezon. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Zainspirowany tematem postanowiłem sprawdzić jak to jest w naszej muchołówkowej szklarni:) ogólnie rzecz ujmując, szału nie ma, albo inaczej pośladów nie urywa, jak kto woli:)) 3,5-4 cm to raczej taki standardzik i ciężko wycisnąć coś więcej. Ale trzeba próbować!! Regulary/pod nie podciągnięte: Jeden z naszych czerwonych klonów z krótkim liściem: Hetrerophylla: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 U mnie max 3,2 cm u Red Dragona... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Na rekord nie pójdę, ale coś dodać zawsze warto Wydaję mi się, że 3,5cm to maksimum już jak na ten rok ... no i obecną walkę z (prawdopodobnie) przędziorkami 'Big Mouth' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Nie jestem pewien czy to największa ze wszystkich, ale rzuciła się w oczy i od razu zaczęła robić wyrzuty z powodu trzytygodniowego rozstania, którego ślady są niestety widoczne. 'Dracula'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi