lukmaciej Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 MUCHOŁÓWKA AMERYKAŃSKA 'RED GREEN' MUCHOŁÓWKA AMERYKAŃSKA 'ROYAL RED' a tu druga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Ładne muchole, szczególnie pierwsza doniczka tryska zdrowiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Można wiedzieć ile lat ma 1. muchołówka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 13 Maja 2014 Autor Share Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Można wiedzieć ile lat ma 1. muchołówka? Siemka, jest już u mnie drugi rok, a kupiłem ją jako średnią sadzonkę Ciąg dalszy mych roślinek DZBANECZNIK ROZDĘTY (Nepenthes Ventricosa) DZBANECZNIK BLOODY MARY Edytowane 14 Maja 2014 przez lukmaciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 ROSICZKA PRZYLĄDKOWA (Drosera Capensis) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Rosiczka nie za mała na kwitnięcie? Żeby ci nie padła od tego. Bloody mary n parapecie? W jkim wieku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Rosiczka nie za mała na kwitnięcie? Żeby ci nie padła od tego. Bloody mary n parapecie? W jkim wieku? Z tego co mi wiadomo kwitnięcie nie osłabia rosiczek, prędzej kwitniecie muchołówki młodej osłabia roślinę. BLOODY MARY, wiesz kiedyś kupiłem go jako średnia wielkość rośliny, więc nie wiem w jakim wieku jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Rosiczka pigmejska DROSERA SCORPIOIDES Rosiczka MADAGASKARSKA - drosera Madagascarensis MIMOZA PUDICA WSTYDLIWA Edytowane 19 Maja 2014 przez lukmaciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Stworki podwórkowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Fajowe te rośliny:) Te zewnętrzne przesadź do dużej okrągłej donicy to będą piękniej wyglądały Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Fajowe te rośliny:) Te zewnętrzne przesadź do dużej okrągłej donicy to będą piękniej wyglądały Się pomyśli Tłustosz tina- gdy kupiłem był mały, a teraz jak się ładnie prezentuje Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez lukmaciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Rosiczka nie za mała na kwitnięcie? Żeby ci nie padła od tego. Bloody mary n parapecie? W jkim wieku? B52 to jest rosiczka scorpioides, ona większa już nie będzie... A Bloody Mary to nawet od maleńkości powinna się nadawać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 B52 to jest rosiczka scorpioides, ona większa już nie będzie... A Bloody Mary to nawet od maleńkości powinna się nadawać. Siemka ta rosiczka co kwitła to ROSICZKA PRZYLĄDKOWA (Drosera Capensis) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) mrDIIL - Gdy on to pisał nie było jeszcze postu z scorpioides , więc chodziło mu Capensisa, co nie zmienia faktu, że jej to nie szkodzi. Lukmaciej - Ładna purpurea, ale nie mają tam za sucho ? Edit : zostałem wyprzedzony ;]. A tak poza tym scorpioides mi kwitnie nawet, gdy wyglądem przypomina roseane. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 mrDIIL - Gdy on to pisał nie było jeszcze postu z scorpioides , więc chodziło mu Capensisa, co nie zmienia faktu, że jej to nie szkodzi. Lukmaciej - Ładna purpurea, ale nie mają tam za sucho ? Edit : zostałem wyprzedzony ;]. A tak poza tym scorpioides mi kwitnie nawet, gdy wyglądem przypomina roseane. Dziękuje za pochwalę odnośnie purpurea. Tylko tak na zdjęciu wygląda ale mają mokro a scorpioides jeszcze nigdy nie kwitł mi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi