Haseox91 Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Witam Przyszedł mi wczoraj śliczny Hookeriana , i mam pytanko -> Puste dzbanki w środku bez płynu uzupełni sobie za jakiś czas sam , czy w jakiś sposób mu pomóc ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Nie uzupełni A co do dolewania, to ja po parę kropel po podróży mu dorzuciłem destylki w dzbanki, zależnie od wielkości. E: Wrzuć zdjęcie tu czy PM Edytowane 15 Maja 2014 przez emczer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Ja polecałbym destylkę z odrobiną nawozu do roślin zielonych ew. biohumusu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Jak swojemu N. sanguinea 'Black Jack' wlałem destylki do dzbanka to ten dzbanek usechł... Ale dalej pompuje inne także samej roślinie nic nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haseox91 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Ok to doleję tylko powiedzcie ile mam jej dolać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Z tego co czytałem to niewiele, góra do 1/3 wysokości dzbanka, przelać też niedobrze, bo napuchnie pierun Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haseox91 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 od nalania po jakim czasie będzie mógł spokojnie sobie trawić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haseox91 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 i jeszcze 1 pytanie wiem ze nie w tym dziele ale nie chcę tworzyć nowego tematu . Cefalowi tez trzeba pomoc dolewając wody do dzbanków ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi