lukmaciej Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Siemka może wiecie co to jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Wygląda jak zaczarowana fasola Raczej nic owadożernego. Jakieś nasionko się w torfie zapodziało lub zostało przywiane. Chwaścik jakiś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Podobne siewki ma dziwaczek, ale skąd on? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Wygląda jak zaczarowana fasola Raczej nic owadożernego. Jakieś nasionko się w torfie zapodziało lub zostało przywiane. Chwaścik jakiś hi, ciekawe Podobne siewki ma dziwaczek, ale skąd on? trudno mi powiedzieć skąd, dziękuje za odpowiedzi Edytowane 17 Maja 2014 przez lukmaciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Dziwaczek też fajny jest, zostaw niech rośnie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Dziwaczek też fajny jest, zostaw niech rośnie:) Ok dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam ,przepraszam że się podpinam , ale też mam pytanie z gatunku "co to może być" .Kupiłam wczoraj kapturnicę i zauważyłam , że ma lokatora ,może ktoś potrafi powiedzieć co to takiego? Z góry dziękuję . https://imagizer.imageshack.us/v2/279x372q90/539/eOPhGm.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/480x640q90/909/We7vDy.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi