comandos21 Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Cześć Wam, teraz ja się pochwalę moją hodowlą, nie jest to nic specjalnego ale "od czegoś trzeba zacząć" oczywiście system nawadniania działa jak trzeba;p cefalotus też am się dobrze:) zaczyna jeden listek robić się delikatnie czerwony powiedzcie mi one mogą sobie tak razem rosnąć? co z zimowaniem? jak trzeba którąś z nich zimować to przesadzę Rozsada też musi być, miniszklarenka z dużą ilością dziurek wentylacyjnych ale niestety po 3 tyg nadal nic nie wyszło:/ tylko jedna mała siewka Edytowane 18 Maja 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Rosiczki i tłustosz w jednej doniczce to średni pomysł. Mają różne wymagania, co od podlewania. Tłustosza zalejesz, co da efekt po kilku miesiącach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 na czym polega ten system nawadniania? (bo zdjęcie mnie zaciekawiło ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 @morakam http://www.rosliny-owadozerne.pl/Nawadnian...zek-t17579.html Swoją drogą temat powinien znajdować się w "technice". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) @morakam http://www.rosliny-owadozerne.pl/Nawadnian...zek-t17579.html Swoją drogą temat powinien znajdować się w "technice". Popieram:) proszę o przeniesienie:) Co do tłustosza to tylko wstępnie tak posadzone:) brak miejsca na parapecie nie długo będę przesadzał Edytowane 18 Maja 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi