Skocz do zawartości

mięsożercy comandos21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jak dla mnie bomba, pomysł prosty, tani i skuteczny - a to najważniejsze! Sam na szczęście mam balkon, więc mogę "po ludzku" montować, chociaż boję się co gołębie mogą zrobić z owadożerami...

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie - jest za wysoko. Teraz widać, że częściowo cień wchodzi na półeczkę. A im dalej w lato tym słońce będzie wyżej.

Sam pomysł niczego sobie :)

No właśnie bd musiał oblookać bliżej lata gdzie cień zachodzi i wtedy zmienię, bo póki co chyba nie ma sensu.

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo fajny. Tani i skuteczny w swojej prostocie. Jedyne co mnie zastanawia, to właśnie co się stanie jak słońce będzie wyżej, czy przypadkiem nie będziesz miał cienia przez większość czasu i czy jak ewentualnie obniżysz całość to czy aby woda z dachu nie będzie zacinać ostrym strumieniem w doniczki, ale to już chyba moje szukanie dziury w całości :) (pytam bo nie widzę odprowadzenia), chyba że takie jest.

Edytowane przez wksek
Odnośnik do odpowiedzi

Woda z dachu nie bd splywala do dobiczek ponieważ jest na tym daszku rynna?

Co do cienia, no właśnie niekoniecznie bd daszek dawal cień jak obniżę o 10cm, bo budynek jest jakby troszkę po skosie, cały dzień latem jest tu i na tej ściance słońce.

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...