Kropka Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Dokładnie - jest za wysoko. Teraz widać, że częściowo cień wchodzi na półeczkę. A im dalej w lato tym słońce będzie wyżej. Sam pomysł niczego sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Jak dla mnie bomba, pomysł prosty, tani i skuteczny - a to najważniejsze! Sam na szczęście mam balkon, więc mogę "po ludzku" montować, chociaż boję się co gołębie mogą zrobić z owadożerami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 24 Marca 2015 Autor Share Napisano 24 Marca 2015 Dokładnie - jest za wysoko. Teraz widać, że częściowo cień wchodzi na półeczkę. A im dalej w lato tym słońce będzie wyżej. Sam pomysł niczego sobie No właśnie bd musiał oblookać bliżej lata gdzie cień zachodzi i wtedy zmienię, bo póki co chyba nie ma sensu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Pomysł bardzo fajny. Tani i skuteczny w swojej prostocie. Jedyne co mnie zastanawia, to właśnie co się stanie jak słońce będzie wyżej, czy przypadkiem nie będziesz miał cienia przez większość czasu i czy jak ewentualnie obniżysz całość to czy aby woda z dachu nie będzie zacinać ostrym strumieniem w doniczki, ale to już chyba moje szukanie dziury w całości (pytam bo nie widzę odprowadzenia), chyba że takie jest. Edytowane 24 Marca 2015 przez wksek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 24 Marca 2015 Autor Share Napisano 24 Marca 2015 Woda z dachu nie bd splywala do dobiczek ponieważ jest na tym daszku rynna? Co do cienia, no właśnie niekoniecznie bd daszek dawal cień jak obniżę o 10cm, bo budynek jest jakby troszkę po skosie, cały dzień latem jest tu i na tej ściance słońce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Mój mały zakątek dzbankowy Pomóżcie mi zidentyfikować te dzbanki;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 16 Maja 2015 Autor Share Napisano 16 Maja 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Super rośliny! Widać, że im tam dobrze Pierwsze zdjęcie najlepsze. A ten dzbanek widać stoi w gotowości i czeka na ofiary! Aż mu ślinka cieknie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Dzięki dziś noe foto tym razem z balkonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Kilka fotek z balkonu....>> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Helmut drapieżca ..... Helmut drapieżca ..... Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Miranda dzbankuje:) Yeeaaaa po 8 miesiącach post image Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Miranda na parapecie? Wow! Muszę sobie kiedyś ją sprawić, tylko trudno ją dostać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Miranda na parapecie? Wow! Muszę sobie kiedyś ją sprawić, tylko trudno ją dostać... Dokładnie na parapecie w pełnym słońcu i nie zraszana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi