DSArtur Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Chciałem się pochwalić mam mucholówkę cuptrap !! wyszła mi taka po podzieleniu się jestem w szoku niestety jeszcze niemam aparatu wiec narazie foty niewstawie ;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ładnie, ładnie czekam na foty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 pułapka mojej małej muchołówki Zdjecie kiepskiej jakosci ale ta pułapka jest identyczna jak cuptrap :grin: tylko jedna taka wyrosła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 to nie cup trap cup trap ma złączenie z drugiej strony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 DSArtur napisał: Chciałem się pochwalić mam mucholówkę cuptrap !! wyszła mi taka po podzieleniu się jestem w szoku niestety jeszcze niemam aparatu wiec narazie foty niewstawie ;( Wobec tego postaraj się proszę o aparat Chętnie zobaczę tego typu mutację Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 tzn rozumiem, że cuptrap ma złączoną część oddaloną od liścia? jak tak to moja ma jedną taką półapkę która wyrastała kied zaczynał rosnąć kwiat... http://img146.imageshack.us/img146/5411/11...060611231hu.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2006 U mnie młoda roślinka ma wszystkie płapki jak cuptrap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 Tutaj troche odmian muchołówek i między innymi cup trap: http://www.freewebs.com/vftshop/vftgallery.htm porównajcie i sklasyfikujcie swoje. I skelep :mrgreen: http://www.freewebs.com/vftshop/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 marrom napisał: I skelep :mrgreen: http://www.freewebs.com/vftshop/ kupowałem muchołówki u Treva, jest spory wybór, zamówiłem Pink Venus i South West Giant muszę powiedzieć, że się nie zawiodłem :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 a ile kosztowala cie przesylka ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 killer88 napisał: a ile kosztowala cie przesylka ? przesyłka jest wliczona w cene zamawianych muchołówek, ale muszisz zamówić co najmniej dwie :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2006 A jak na tej stronie kupowac ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 DSArtur napisał: A jak na tej stronie kupowac ?? wysyłasz email do sprzedawcy i zamawiasz co chcesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 A płacisz przy odbiorze ? I dostałeś już twoje ? Jeśli tak to w jakim są stanie ? W spisie nie widze CupTrap :???: I jak byś mógł to to zapodaj foty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Kober napisał: A płacisz przy odbiorze ?I dostałeś już twoje ? Jeśli tak to w jakim są stanie ? W spisie nie widze CupTrap :???: I jak byś mógł to to zapodaj foty. raczej nie można płacić przy odbiorze, najlepiej przelewem moje dostałem jakieś dwa tygodnie temu, przyszły w dobrej formie, zawinięte w lekko wilgotny mech spagnowy(nie są wysyłane w doniczce) wysłane zostały w poniedziałek, przyszły w czwartek, więc nie najgorzej z czasem kilka dni mineło zanim się zaakilimatyzowały po podrózy, ale już wypuszczają nowe pułapki nie mam niestety cyfraka, chyba muszę sobie sprawić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi