Mariusz Lesiuk Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 A w jaki sposób przesłałeś pieniądze: przelew, czek, Western Union czy coś innego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 no własnie bo moze sie okazać ze przesyłka $ kosztuje wiecej niż rośliny :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Więcej to nie, ale może sporo. Przelew za granicę kosztuje około 20 zł (zależy od banku) ale do niego są doliczane później koszty operacyjne banku odbiorcy (też różna kwota). Najlepiej to mieć kogoś znajomego kto siedzi w Irlandii albo Anglii i później z nim się rozliczać. Aha, z tego co zrozumiałem trzeba zamówić za minimum 20 funtów a jeden funt to około 6 zeta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CP fan Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 kurczę jak teraz zobaczyłem koszty tych przelewów to mnie autentycznie zatkało, rzeczywiście koszty tych przelewów są ogromne :neutral: za mnie zapłacił właśnie kumpel z Irlandii który tam pracuje :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 1 funt = 6 zł :shock: To ja poczekam aż będą te kwiatki w Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi