dzony1991 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Witam, pora pokazać gdzie trafiły rośliny z mojego zlikwidowanego torfowiska (skrzynki czekają jeszcze na dostawę torfowca od Carnisany). Muchołówki jeszcze nie złapały w pełni sił po zimie ale za to kapturnice już intensywnie zaczynają rosnąć: Skrzynka 1: Skrzynka 2: Skrzynka 3: Skrzynka 4: Edytowane 30 Maja 2014 przez dzony1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 A co Cię skłoniło do zlikwidowania torfowiska ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Sprzedaż działki na której się znajdowało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haseox91 Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Bardzo ładnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Ile litów mają owe skrzynki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Już nie pamiętam bo wkopywałem i sadziłem rośliny w listopadzie ale jak będę na działce to zmierzę wymiary i się okaże jaka to pojemność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Nie boisz się, że podczas dłuższych opadów deszczu rośliny zostaną wypłukane z kastr lub po prostu zgniją? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Nie boisz się, że podczas dłuższych opadów deszczu rośliny zostaną wypłukane z kastr lub po prostu zgniją? Nie, kilka cm poniżej poziomu torfu są zrobione otwory przez które wypływa nadmiar wody. Bardziej boje się o to że mi się przysuszą jeśli nie będzie padać przez dłuższy czas a ja nie będę mógł z jakiś powodów pojechac podlać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Ile litów mają owe skrzynki ? 60 litrów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Share Napisano 6 Lipca 2014 Mała aktualizacja po miesiącu. Podsumowanie w kilku słowach: mech się dopiero rozrasta, rosiczki kwitną jak głupie, kapturnice pełne much, muchole cos się lekko obijają ze wzrostem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 no jak widać lato w pełni:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Mała aktualizacja: Filliformisy od jagielona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Śliczne roślinki. Ehh... do muchołówek trzeba mieć po prostu rękę... Będziesz trzymał dzbanecznika tam w zimie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Muchołówki właśnie mnie już przerastają dzisiaj naliczyłem ponad 40... Dzbanecznik to eksperyment letni i niedługo wróci do domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 22 Września 2014 Autor Share Napisano 22 Września 2014 Koniec sezonu na horyzoncie więc mały update Skrzynka 1: Skrzynka 2: Skrzynka 4: Na kapturnicy: Obiad zjedzony Filliformis przygotowujący się na zimę... i nic nie robiący sobie z pory roku Mały cefal: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi