biedronkaoo7 Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Piękny jest !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Śmieszny ten kaktusik, wąski na dole i szerszy ku górze. Ale kwiatuszek znakomity! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2015 Śmieszny ten kaktusik, wąski na dole i szerszy ku górze. Ale kwiatuszek znakomity! Mam też takiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Zdecydowanie lepiej wygląda. Kwiaty kaktusa są niesamowite, zresztą jak innych sukulentów. Kiedyś sprawię sobie taką kolekcję bo warto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2015 Ja mam parę innych okazów, ale jak na razie tylko ten jeden kwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 To pokazuj co tam masz w kolejnych postach. Czasem też wstawię coś innego nieowadożernego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2015 To już jutro, jak będzie dobre światło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 A takie coś wytworzyła jedna z ventrat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 To powiedz jej, żeby nie kombinowała i normalnie dmuchała dzbanki. Piękne roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 To powiedz jej, żeby nie kombinowała i normalnie dmuchała dzbanki. Piękne roślinki. Widocznie chce być oryginalna Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Pewna osa przekonała się na własnej skórze, że z Adelkami lepiej nie zadzierać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Trochę mi się nudziło P. Moctezumae wraca do siebie po chwilowej obniżce formy: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Bardzo fajne ujęcia Ile mają już Twoje moctezumae? (wiek)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Bardzo fajne ujęcia Ile mają już Twoje moctezumae? (wiek)? Dzięki Nie wiem, ja je mam od lutego, ale dosyć szybko rośnie, jeśli o to chodzi. Jakieś dwa miesiące temu zrobiłem sadzonki lisciowe i nieźle sobie radzą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2015 Zima? Jaka zima? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi