Gekon Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Witojcie! No więc bardzo długo nie dawałem już tutaj zdjęć moich roślin. Było dużo zmian ale dla Was nie zauważalnych W zeszłym roku miało być torfowisko.. oczywiście pomysł szlak trafił bo jak zwykle coś musi zawsze wypaść. W moim przypadku finanse... ale dużo by tu opowiadać może w tym roku się coś uda... Na początku Drosera Regia. Ta roślina nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Przeżyła tegoroczną zimę NA DWORZE. Zapomniałem o niej i dopiero miesiąc temu zobaczyłem że mimo że umarła roślina mateczna, próbuje ratować swoje geny poprzez wypuszczenie PIĘCIU nowych odrostów. Natępnie D. Rotundifolia. Miałem wszystkie gatunki rodzimych rosiczek ale niestety coś się z nimi stało... D. Filiformis rośnie i ma się dobrze Trochę kapturnic budzących się do życia Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Zrób to torfowisko wreszcie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Haha zrobie zrobie na pewno ale nie wiem kiedy dokładnie. W tym roku bardzo chciałbym ale nie wiadomo czy nie wypadną przy okazji jakieś problemy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi