aleksandra Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Cześć mam na imię Sylwia jestem z Mysłowic.Kocham wszystko co zielone w mieszkaniu i ogrodzie.Mam psa ,rybki , dwie córy i fajnego męża .Haftuję szydełkuję robię na drutach pasjami czytam wszystkie książki jakie wpadną mi w ręce lubię posłuchać prawie każdej muzyki (no może po za jazzem, jakoś do mnie nie przemawia),hoduje storczyki , adentium a ostatnio zakochałam się w owadożercach (czas pokaże czy ze wzajemnością). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Hejka!! Bardzo miło widzieć na forum kogoś z tego samego miasta, tym bardziej, że Mysłowice nie są duże . Na "Dzień Dobry" życzę sukcesów w hodowli tych wdzięcznych roślin i rozwijania pasji i wiedzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość toste Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowy Tak na prawdę to chciałbym wam też polecić coś z mojej kolekcji a dokładnie wina słodkie tokajskie sprowadzone z zagranicy ale pozostawiają swój nadal orginalny smak. Jak byście byli by zainteresowani tego typu winami to zapraszam na www http://winotokaj.pl/4-wina-slodkie prawdziwe i smaczne! Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez toste Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi