Gość bobol Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Witam.Mam na imię Bogdan i lat...szkoda gadać;-)Owadożerne hoduję już od dobrych kilku lat,a teraz moja kolekcja wzrosła. Nie posiadam zbyt dużej wiedzy w tej dziedzinie i liczę na wsparcie na tym forum. Param się trochę makrofotografią a Drosera to bardzo wdzięczne modelki.Obecnie kończę budowę przyrządu do makro-stakingu i mam nadzieję na jakieś fajne foty. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez bobol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Witam.Mam na imię Bogdan i lat...szkoda gadać;-)Owadożerne hoduję już od dobrych kilku lat,a teraz moja kolekcja wzrosła. Nie posiadam zbyt dużej wiedzy w tej dziedzinie i liczę na wsparcie na tym forum. Param się trochę makrofotografią a Drosera to bardzo wdzięczne modelki.Obecnie kończę budowę przyrządu do makro-stakingu i mam nadzieję na jakieś fajne foty. Witam nowego kolegę ,im nas więcej tym lepiej .Tu na pewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tyton Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie : ) sprowadzam z zagranicy podobne rzeczy. Kontenery z chin są przepełnione i później tego typu rośliny są niskiej jakości. Dlatego warto zwracać uwagę skąd dana roślina pochodzi. Tego typu zabiegi zdarzają się bardzo rzadko. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy że transportowanie tego typu może mieć bardzo duże skutki w przyszłości. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez tyton Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi