KamJ Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, ma ktoś jakiś dobry tani sklep z terrariami i paleudariami? Wrzucajcie namiary jak macie coś sprawdzone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Ja swoje kupiłem za 20 zł o wymiarach 60x40x40 szerokość, długość, wysokość. Likwidowali wtedy sklep akwarystyczny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Odkupię za 25:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Możesz poszukać w swoim mieście szklarza, który wykonuje terraria na zamówienie. Zwykle takie wychodzą duuużo taniej niż gotowe, a nie ustępują jakością. Ja za swoje niskie akwarium dla rosiczek dł. 40 cm zapłaciłam ostatnio 15 zł Namiar na Łódź - http://bart-glass.com/ Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi