comandos21 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie, jakiś czas temu pytałem o mech ogrodowy czy można nim obłożyć owadożery (temat), otóż dziś wybrałem się na skalniak wuja i chyba wszystko co na nim rosło z mchu wyzbierałem Obiecałem, ze pokażę jak to się komponuje wiec oto efekt;) Mech wypłukany oczywiście Fajnie schodziło połaciami tak to wygląda;) Przed: Po: Co o tym myślicie? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Całkiem ładnie, choć u mnie ładnie wyglądają po prostu w torfie dobrej jakości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) I to tyle co dociąłem mech (swoją drogą ciekawe czy się dostosuje do podłoża ten mech, bo rósł na skale:) ), będę dodawał foty na bieżąco jak wygląda aby było porównanie dla forumowiczów:) Mi te kapturnice przypominają trochę Darlingtonie w naturalnym środowisku Dodam, że mech jest ciągle zielony a w mega słoneczne dni jak go podniosę to torfik na maxa wilgotny. Mech trzyma wilgotność więc polecam Edytowane 17 Czerwca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi