B-52 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Pociąłem ped kwiatowy muchołówki i ku mojemu zaskoczeniu zakwitł To normalne? Będą zyciodajne nasiona z tego? No i co to jest to czarne poniżej kwiatu? Pęd pociąłem i zasadziłem 25.05(dziś jest 15.06) i nadal pręciki są zielone co chyba dobrze świadczy Wyszło mi pięć sztuk,ciekawe ile będzie roślinek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Czytałem tu na forum o lepszym pędzie był wsadzony w ziemię, miał ok 3 cm wysokości. I tak: urósł na 25 cm, zakwitł i dał nasiona u ciebie zapowiada się ponownie, zamów zapas radioaktywnych odpadów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php?showtopic=13175 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Co by nie zaczynać nowego będę kontynuował ten temat żeby było wszystko w jednym Skoro było sadzenie liści to muszą być też i efekty Parę liści kultywarów muchołówek dało nowe życie gdy nadzieje już nikły. Oto parę sztuk co wzeszło. Jak będą nowe to dorzucę. crested cup trap low giant kolejne low giant sawtooth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 sharks teeth No i z tego wszystkiego zapomniałem zrobić fotki siewek muchołówek. Naliczyłem chyba 11 sztuk. Tematowy pąk jeszcze nic nie puszcza,ale wygląda dobrze,lekko zaczął czernieć. Więcej fot i info soon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi