Cephalotus Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Otwieramy ankietę na "Ujęcie czerwca 2014". Zdjęcia przedstawiające rośliny, na które możemy oddać swoje głosy znajdują się TUTAJ. Głosowanie trwa do końca kwietnia t.j. 30.06.2014 do godziny 23:59. Bieżące wyniki, do czasu zakończenia głosowania będą ukryte. Zgodnie z regulaminem w tym miesiącu wybieramy najlepsze ujęcie przedstawiające roślinę owadożerną lub jej część. Zdjęcia niedopuszczone do głosowania: - B-52 2560 x 1920 - oba wymiary za duże. - KamJ 1469 x 1959 - oba wymiary za duże. Użytkownicy allgreen i blueb biorą udział w konkursie w charakterze sportowym.Przypominam, że nie można głosować na własne zdjęcie! ------------- Zwycięzca konkursu otrzyma zestaw roślin od firmy Carnisana. I miejsce: D.m. Triton 4-5 cm D.m. Bohemian Garnet 2-3 cm D.m. Shark Teeth około 5 cm wysokości D.m. Coquilague około 5 cm średnicy 2 szt. nieopisanych klonów muchołówek 3-6 cm średnicy - niespodzianki:) Sarracenia psittacina około 20 cm średnicy II miejsce: D.m. Bohemian Garnet 2-3 cm D.m. Shark Teeth około 5 cm wysokości Sarracenia psittacina około 20 cm średnicy III miejsce: D.m. Shark Teeth około 5 cm wysokości Nieopisany klon muchołówki 3-6 cm średnicy - niespodzianka:) Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą firmy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Lipca 2014 Autor Share Napisano 2 Lipca 2014 Oto zwycięzcy: I. miejsce Dajja (II. blueb - towarzysko) II. miejsce beginner III. miejsce bunnystar Wszystkim serdecznie gratulujemy. Po nagrodę należy się zgłosić do sklepu Carnisana. (Osoby te zachowują prawo do brania udziału w konkursie na roślinę miesiąca. W konkursie na ujęcie miesiąca będą mogły brać udział jedynie w charakterze sportowym, wcześniej zgłosiwszy taką chęć. Jak tym razem zrobili to blueb i allgreen). Chciałbym wyróżnić zdjęcie użytkownika karaluch, za niezwykle twórcze podejście do fotografii roślin owadożernych. Jego zdjęcie wymagało z mojej strony najwięcej zastanowienia nad sposobem jego powstania, a mimo wszystko nie zbliżyłem się do prawdy. Dlatego otrzyma On ode mnie prywatnie ufundowaną nagrodę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi