sphagnum Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Dzbanecznik mi trochę marnieje, a na liściach jest kilka tego typu narośli - to tarczniki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Tak, trzeba je szybko zlikwidować bo będzie niedobrze. Tarczników pozbyłem się dość szybko i to raz na zawsze preparatem confidor. Popryskałem roślinę doniczkową co prawda ale znikły. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Lub Polysect 005SL. Jeśli masz gdzieś jeszcze wycofany z produkcji Provado, też będzie dobry. Generalnie nie bagatelizować sprawy bo potrafią małpy narobić szkód jak lis w kurniku*. *Lis w kurniku czyni szkody znaczące. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Akurat mam jeszcze trochę rozrobionego w butelce Polysectu, więc interwencja będzie natychmiastowa. Dzięki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi