Lukash Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Damianie rośliny wspaniałe! I maluszki dają radę! A ja mam pytanko odnośnie nasion muchołówek jakie kupiłem u Ciebie. Nie wiesz może co za odmiana to była? Bo rosną mi ale nie mam pojęcia jakie to muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Damianie rośliny wspaniałe! I maluszki dają radę! A ja mam pytanko odnośnie nasion muchołówek jakie kupiłem u Ciebie. Nie wiesz może co za odmiana to była? Bo rosną mi ale nie mam pojęcia jakie to muchołówki. Muchołówka była zwykła, typowa. Ale ja u swoich maluszków wypatrzyłem już kilka deformacji które są jak na razie stałe, m.in. niewybarwianie się, coś podobnego do 'Cupped trap'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Ponad rok nic nie dodawałem Zdjęcia z całego roku. Sarracenia X 'Barbapapa' Dionaea muscipulla 'Low Giant' Mimosa Dionaea muscipulla Drosera dielsiana Drosera adelae i indica Drosera capensis 'Broad Leaf' Edytowane 6 Września 2015 przez damian.sze@op.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 dielsiany piękne nasiona od ciebie posiane- kilka ładnych klonów powinno wyrosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi