jakub Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć, kupiłem sobie wczoraj rosiczkę alicji i mam pare pytań jak ją przesadzić jak widzicie rośnie ona w kupce. 1.Przesadzić razem do jednej doniczki. 2.Porozdzielać do osobnych doniczek. 3.Porozdzielać i posadzić do jednej doniczki misy. Chciałbym wiedzieć która opcja jest najlepsza. Z góry, dzięki. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez jakub Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Dawaj w misę Edytowane 26 Czerwca 2014 przez mrDIIL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Ok. dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Tylko chcę napisać, że można zrobić jak się chce, jak chcesz porozdzielać to porozdzielaj, jak nie to przesadź kępkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Ja tak skromnie dodam od siebie, że ładniej rosną gdy są porozdzielane ale w jednej doniczce wtedy ładną kompozycję tworzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi