Skocz do zawartości

Wystawa roślin mięsożernych 19-28 września Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na 10.15 do hali Społem na ul. Północną w Łodzi - jak mnie ograsz w kosza 1 na 1 to od razu idziemy na wystawę :)

Druga opcja: o 12:30 meldujesz się w Palmiarni z cieplutką dużą pizzą - wtedy i ja będę :) (chłopaki z Carnisany też pewnie nie będą mieli nic przeciwko )

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Zapraszam na 10.15 do hali Społem na ul. Północną w Łodzi - jak mnie ograsz w kosza 1 na 1 to od razu idziemy na wystawę :)

Druga opcja: o 12:30 meldujesz się w Palmiarni z cieplutką dużą pizzą - wtedy i ja będę :) (chłopaki z Carnisany też pewnie nie będą mieli nic przeciwko )

Kurcze, jaki ten świat musi być skomplikowany dla zwykłego mieszkańca miasta Łodzi, wciagle ta rywalizacja... i jeszcze pod pretekstem wygranej?

A nie lepiej zaproponować spotkanie integracyjne po wystawie w manufakturze?

Wsztscy byli by sczęśliwi....

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, jaki ten świat musi być skomplikowany dla zwykłego mieszkańca miasta Łodzi, wciagle ta rywalizacja... i jeszcze pod pretekstem wygranej?

A nie lepiej zaproponować spotkanie integracyjne po wystawie w manufakturze?

Wsztscy byli by sczęśliwi....

Przecież to żarty są :)

Wcześniej ustalone plany nie pozwalają mi być na wystawie przez cały weekend.

Spotkanie integracyjne to jak najbardziej dobry pomysł, ale nie wiem czy Carnisana nie będzie ledwo żywa po wstawaniu w środku nocy. Ja też ze względu na obowiązki rodzinne zbyt długo w Łodzi wieczorem nie mogę zostać.

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawa Super! rośliny Radka robią wrażenie, chyba zagram z nim w kosza o nie :) jak chce zaryzykowć?

Poza wystawą motyle, ryby, żółwie,wystawa muszli.... trzaśnięte ze 100 zdjęć :) tylko szkoda Midoxy w nie najlepszej kondycji...

I wymarzona Hamata trafiła do domu yeah

post-6597-1411237464_thumb.jpg

post-6597-1411237495_thumb.jpg

post-6597-1411237560_thumb.jpg

post-6597-1411237609_thumb.jpg

post-6597-1411237794_thumb.jpg

Edytowane przez Jaca-Dzbanecznik
Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję hamaty ! Mam nadzieje że jak już się zaaklimatyzuje do nowych warunków, pokażesz jej zdjęcia spragnionemu dzbaneczników - spiającemu_nektar :D Jej zazdroszczę wam, że mogliście tam być! To jak 100 zdjęć zrobionych - to dawaj śmiało !!!

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję hamaty ! Mam nadzieje że jak już się zaaklimatyzuje do nowych warunków, pokażesz jej zdjęcia spragnionemu dzbaneczników - spiającemu_nektar :D Jej zazdroszczę wam, że mogliście tam być! To jak 100 zdjęć zrobionych - to dawaj śmiało !!!

Nektarku :) musiał bym z pól nocy zmniejszać rozmiar by te foty wkleić takk ale Hamaty nie ukrywam, klon 1 od Wistuby, mam nadzieję że za jakis czas znacznie polepszę jej wygląd?

post-6597-1411240374_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi